Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان گفت: تاج آبشار بیشه لرستان بر اثر فرسایش خاک دچار ریزش شده و این ریزش یک امر طبیعی است و موضوعی نگران‌کننده‌ نیست. ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۹ استانها لرستان نظرات

مهدی بهاروند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، با اشاره به ریزش تاج آبشار بیشه اظهار داشت: ریزش تاج آبشار بیشه از اوایل مردادماه امسال شروع‌ شده ولی چون یک امر طبیعی است موضوع نگران‌کننده‌ای نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به علت ریزش تاج آبشار بیشه افزود: این ریزش در اثر فرسایش خاک و سنگین شدن سنگ‌ها به دلیل ورود آب به لایه‌ها و درزهای سنگ‌ها صورت گرفته است؛ خوشبختانه براثر این ریزش چهره آبشار تغییر نکرده است و همچنین دبی آب به همان میزان گذشته است.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان عنوان کرد: به علت ریزش جلبک و خزه‌های سبز، تاج آبشار نمای سبزی قبل از ریزش را ندارد؛ گردشگران نه‌تنها در آبشار بیشه بلکه در سایر مناطق گردشگری باید مواظب فرآیندهای طبیعی باشند.

وی بیان کرد: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری لرستان هر ساله جهت جلوگیری از غرق شدن گردشگران اقدام به حصارکشی فلزی اطراف آبشار و همچنین نصب علائم و بنرهای هشدار دهنده می‌کند که این اقدام هیچ ربطی به ریزش اخیر ندارد.

بهاروند مهم‌ترین اقدام در راستای جلوگیری از ریزش‌های مجدد را تهیه طرح مطالعاتی دانست و تصریح کرد: با کمک مشاوران و تهیه طرح مطالعاتی می‌توان با درختکاری و اقدامات عمرانی مناسب از ریزش‌های آینده جلوگیری کرد؛ در آبشار افرینه نیز به علت پدیده انحلال که یک پدیده کاملاً طبیعی است شاهد پسرفت این آبشار و همچنین پایین رفتن بخشی از تاج این آبشار هستیم.

به گزارش تسنیم آبشار بیشه یکی از زیباترین آبشارهای کشور است که در 65 کیلومتر خرم‌آباد –دورود در کنار راه‌آهن تهران- جنوب و نزدیکی ایستگاه بیشه قرار دارد؛ آبشار بیشه با چشم‌اندازی زیبا با ارتفاع 48 متر و عرض 20 متریکی از عریض‌ترین آبشارهای کشور محسوب می‌شود که سالانه پذیرای مسافران زیادی از نقاط مختلف کشور است.

در بالای آبشار چشمه‌های پُر آب متعددی از دل کوه می‌جوشد و زمزمه‌کنان در وسط ایستگاه قطار آبشار بیشه را تشکیل می‌دهند؛ در کنار کوه‌های بلند و جویبارهای زلال، نسیم خنکی در دل درختان سرسبز می‌طراود که بیشه را دل‌نشین می‌کند و رودخانه و نهرهای خروشان این منطقه جنگلی- کوهستانی را دیدنی‌تر می‌کند.

آبشار بیشه با چشم‌اندازی زیبا یکی از جاذبه‌های بی‌نظیر و نادر در استان لرستان است فاصله این آبشار تا شهرستان دورود که یکی از مسیرهای ارتباطی آن است 30 کیلومتر بوده و امکان برقراری ارتباط در این مسیر فقط از طریق راه‌آهن امکان‌پذیر بوده و راه ارتباطی آن با خرم‌آباد از طریق ایستگاه سپیددشت است.

همجواری این آبشار با چندین مجموعه زیبا همچون جنگل‌های پهناور بلوط، روستای زیبای بیشه و چشم‌انداز ایستگاه راه‌آهن بیشه و از طرفی هوای خنک و با طراوت، سرسبزی و شادابی کوه‌های بلند و دل‌نشین، بیشه را به یک منطقه دیدنی و جذاب برای گردشگران تبدیل کرده است.

انتهای پیام/ح

R41450/P1357/S6,72/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۲۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان از ارائه مجوز برای راه‌اندازی بوم‌گردی گردشگری عشایری در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عطا حسن‌پور، ظهر امروز، در جلسه شورای عشایری بروجرد گفت: مناطق عشایری این شهرستان در توسعۀ گردشگری، درآمدزایی و گیاهان دارویی و صنایع دستی نقش مهمی دارند.

او بیان کرد: منطقۀ عشایری کولیدر در بروجرد منطقه‌ای بکر برای توجه به گردشگری عشایر است و چنین مناطقی قابلیت توسعه صنعت گردشگری را دارد.

116هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان عنوان کرد: مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ‌رو است به‌دلیل روحیۀ مهمان‌نوازی این افراد می‌تواند از جاذبه‌های زیادی برای گردشگران باشد.

حسن‌پور بیان کرد: توسعه گردشگری عشایری می‌تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان عشایری می‌توانند برای فعالیت در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه‌های مرتبط درخواست مجوز کنند.

او خاطرنشان کرد: ما مجوز راه‌اندازی خانۀ مسافر و بوم‌گردی گردشگری عشایری را در صورت تقاضا از سوی افراد علاقه‌مند ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • جاذبه های دیدنی نیاسر کاشان، کهن باغشهر ایران
  • آبشار تخت چو لرستان + فیلم
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • آبشار‌های فصلی روستای شادکام یزد (فیلم)
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم