Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: لرستان به عنوان قطب گردشگری غرب کشور فعال می شود و لرستا به دلیل جاذبه های طبیعی زیبا یکی از مقاصد قطارهای گردشگری خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سفیر افلاک علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور شامگاه چهارشنبه در بازدید از بناهای تاریخی بروجرد در جمع خبرنگاران گفت: استان لرستان دارای جاذبه های تاریخی و طبیعی زیادی است که هر کدام در نوع خود بی نظیر هستند و این استان یکی از مناطقی است که می تواند قطب گردشگری کشور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد: در استان لرستان مردمانی خوب و مهمان نواز زندگی می کنند که سبب می شود مسافران و گردشگران زیادی به سمت این مناطق رفته و از جاذبه های این استان لذت ببرند و در همین راستا در تلاش هستیم تا گردشگری غرب کشور را بیش از این فعال کنیم.

 

مونسان اظهار داشت: در ایام تعطیلات بسیاری از مردم روانه شمال کشور می شوند و ترافیکگی چند ساعته را تحمل می کنند اما طبیعی که در غب کشور وجود دارد دست کمی از طبیعت شمال کشور ندارد و به نظر می رسد در معرفی جاذبه های تاریخی و طبیعی به خوبی کار نشده و زیر ساخت مناسب نیز فراهم نشده است.

 

به گفته وی امروز در سفر به استان لرستان بازدیدهایی به منظور بررسی ظرفیت های حوزه گردشگری انجام خواهد شد و در این بازدید از آبشار بیشه که یکی از جاذبه های طبیعی است بازدید به عمل آمد  و تلاش داریم تا  قطارهای گردشگری که در چند نقطه کشور فعال شده، یکی از مقاصدشان به سمت لرستان باشد که منظر زیبایی داشت.

 

مونسان با اشاره به اماکن تاریخی اظهار داشت: در این سفر اماکن تاریخی را بازدید خواهیم کرد و اگر مشکلاتی در مرمت وجود دارد برطرف خواهد شد.

 

وی بیان کرد: با توجه به این که کشور ما یک کشور با تمدن و تاریخ کهن است در این کشور  جاذبه های تاریخی زیادی وجود دارد و ظرفیت های زیادی است که  با بودجه محدود این سازمان نمی توان به موقع رسیدگی و مرمت انجام شود و در این راستا از توان بخش خصوصی برای مرمت استفاده می شود تا طبق استانداردهای میراث فرهنگی کار مرمت را انجام دهند.

 

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور تصریح کرد: از این فضاها کسب و کار و ایجاد شغل خواهد شد و تلاش می شود تا گردشگری غرب را با قطبیت لرستان فعال کنیم و یکی از مقاصد جدی گردشگری کشور باشد.

 

وی با اشاره به روند ثبت آثار تاریخی افزود: اخیرا 10 ها مورد ثبت ملی را در لرستان ابلاغ کردیم و در ثبت ملی مشکلی وجود ندارد و به نظر می رسد روند ثبت مناسب است البته برای ثبت آثار مراحل و مقدماتی وجود دارد.

 

وی با اشاره به موزه ورشو بروجرد افزود: در همه شهرها سرمایه گذاری ساخت موزه ها توسط شهرداری ها انجام می شود و در حال حاضر14 موزه منطقه ای در کشور در حال ساخت است و متناسب با بودجه کار می شود البته موزه های محلی را نیز پیگیری می کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۵۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد

سیدفرهاد ناصری‌نیا  در نشست مدیران عضو شورای هماهنگی، تشکلات کارگری و کارفرمایی و جامعه کار و تولید با نماینده ولی فقیه در لرستان، اظهار کرد: هر پیشرفتی در هر حوزه داریم قطعاً دست کارگر در آن پیداست و براساس قانون، در بیشتر کارگروه‌ها، یک نماینده از کارگر و کارفرما حضور دارد.

وی ادامه داد: در قوانین ما جایگاه و منزلت کارگر دیده شده و تمام هدف این بوده است که مشکلات کارگران با همفکری خودشان حل شود.

او گفت: نگاه ما در وزارت تعاون سه‌جانبه است و اعتقاد ما در قوانین این است که کارگر و کارفرما لازم و ملزوم یکدیگرند.

وی بیان کرد: جامعه کارگری در کشور ۱۴ هزار شهید و در لرستان ۲۰۴ شهید دارد که در حال تآلیف کتاب مربوط به آن هستیم و تلاش داریم تا قبل از کنگره شهدای کارگر، این کتاب چاپ شود.

ناصری‌نیا اظهار کرد: در این هفته، تجلیل از نخبگان کارگری را داریم و دیدار با زنان کارگر نمونه، بازدید‌ها و همایش‌هایی هم داریم که اگر به برطرف شدن مشکلات کارگری منجر نشود، ابتر خواهد ماند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در استان با ۱۳۸ هزار و ۵۱۷ نفر کارگر داریم، افزود: در حوزه اشتغال‌زایی یکی از مشکلات ما نبود بازار فروش بود که پیشنهاد ما ایجاد یک بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی است. 

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • جاذبه های دیدنی نیاسر کاشان، کهن باغشهر ایران
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • آبشار تخت چو لرستان + فیلم
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر